Heerema Belastingadviseurs

Fiscale procedures

Fiscale procedures

Onze insteek is uw optimaal fiscaal resultaat

Onze insteek is uw optimaal fiscaal resultaat. Teneinde zoveel mogelijk discussies achteraf met de belastingdienst te voorkomen kan vooroverleg wenselijk zijn. Partijen kunnen dan nader tot elkaar komen. Is dit niet mogelijk dan is bezwaar / beroep de vervolgstap die wij nemen.

Bij een bezwaarprocedure nemen we stellingen in die ook van belang kunnen zijn bij een eventuele beroepsprocedure voor de Rechtbank en (later) het Gerechtshof. Veelal kan in de bezwaarprocedure alsnog overeenstemming worden bereikt met de Belastingdienst. Liggen de standpunten echter te ver uiteen dan is een gang naar de belastingrechter (in eerste instantie de Rechtbank) de enige optie. Dit begeleiden wij eveneens.

Heeft u een vraag of benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik sta u graag te woord.

Visie & RB-Kantoor

Onze dienstverlening is gebaseerd op persoonlijke relaties met onze cliënten. Zakelijke afwegingen en persoonlijke belangen zijn immers nauw met elkaar verweven. Zakelijke beslissingen kunnen diep doorwerken in het privéleven en andersom.

Voor een goede fiscaal juridische dienstverlening is het bijvoorbeeld relevant of u:

  • kinderen heeft die al dan niet werkzaam zijn in de onderneming
  • en mogelijk in de toekomst de onderneming willen voortzetten
  • onroerend goed bezit en al dan niet een financiering hierop
  • overige beleggingen heeft

Belastingadvies is een vertrouwenskwestie. Bij Heerema Belastingadviseurs zullen we dat vertrouwen nooit beschamen.

Dat onze persoonlijke aanpak aanspreekt, blijkt uit de jarenlange relatie die we met groot deel van onze cliënten hebben.

Erkend RB-Kantoor

Wij zijn een erkend . Bij deze beroepsorganisatie zijn ruim 7500 belastingadviseurs aangesloten. Het RB stelt hoge eisen aan de leden om de kwaliteit en dienstverlening te waarborgen.

Wat zeggen onze klanten

De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van Sytse bevalt ons heel goed. Hiervoor zaten wij bij een groot kantoor waar wij vaak maar een nummer waren. Nu is het korte lijnen en snel schakelen.
H. De Vries
Heerenveen
Wij ervaren de samenwerking als heel prettig. Sytse heeft ons geholpen met de herstructurering van ons bedrijf. Daar kwam veel bij kijken en wat is het fijn om dan iemand te hebben met vakkennis.
P. Jansen
Groningen

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.