Heerema Belastingadviseurs

Over ons

Heerema Belastingadviseurs

Wij verlenen fiscaal juridisch advies aan bedrijven, instellingen en organisaties.

Heerema Belastingadviseurs is in 1999 opgericht door Sytse Heerema, fiscaal jurist met ruime ervaring in het midden- en kleinbedrijf.

Heerema Belastingadviseurs verleent fiscaal juridisch advies aan bedrijven, instellingen en organisaties. Tevens verzorgen wij uw administratie en stellen de jaarrekening samen alsmede de bijbehorende fiscale aangiftes. Of het nu eenmanszaken, vennootschappen onder firma (VOF) of besloten vennootschappen (BV) betreft, een sterke betrokkenheid staat hierbij voorop. We zijn aangesloten bij het RB, het Register Belastingadviseurs.

Door jarenlange ervaring en vele activiteiten op het gebied van belastingadvies is een schat aan expertise ontstaan. Expertise die ook door permanente bijscholing voortdurend toeneemt.

Heerema Belastingadviseurs is gevestigd in Drachten aan De Landerijen 20.

Heeft u een vraag of benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Ik sta u graag te woord.

Visie & RB-Kantoor

Onze dienstverlening is gebaseerd op persoonlijke relaties met onze cliënten. Zakelijke afwegingen en persoonlijke belangen zijn immers nauw met elkaar verweven. Zakelijke beslissingen kunnen diep doorwerken in het privéleven en andersom.

Voor een goede fiscaal juridische dienstverlening is het bijvoorbeeld relevant of u:

  • kinderen heeft die al dan niet werkzaam zijn in de onderneming
  • en mogelijk in de toekomst de onderneming willen voortzetten
  • onroerend goed bezit en al dan niet een financiering hierop
  • overige beleggingen heeft

Belastingadvies is een vertrouwenskwestie. Bij Heerema Belastingadviseurs zullen we dat vertrouwen nooit beschamen.

Dat onze persoonlijke aanpak aanspreekt, blijkt uit de jarenlange relatie die we met groot deel van onze cliënten hebben.

Erkend RB-Kantoor

Wij zijn een erkend . Bij deze beroepsorganisatie zijn ruim 7500 belastingadviseurs aangesloten. Het RB stelt hoge eisen aan de leden om de kwaliteit en dienstverlening te waarborgen.

Wat zeggen onze klanten

De persoonlijke aanpak en betrokkenheid van Sytse bevalt ons heel goed. Hiervoor zaten wij bij een groot kantoor waar wij vaak maar een nummer waren. Nu is het korte lijnen en snel schakelen.
H. De Vries
Heerenveen
Wij ervaren de samenwerking als heel prettig. Sytse heeft ons geholpen met de herstructurering van ons bedrijf. Daar kwam veel bij kijken en wat is het fijn om dan iemand te hebben met vakkennis.
P. Jansen
Groningen

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.